booking award 002b

Za nama je godina ispunjena predivnim iskustvima u kojoj smo imali priliku da ugostimo putnike sa gotovo svake strane svijeta, od Amerike, Evrope do daleke Australije. Posebno nas raduje što se broj inostranih gostiju uvećava a naš region se polako prepoznaje kao turistička destinacija. Ovom prilikom želimo da uputimo zahvalnost svim gostima koji su odsjeli kod nas 2017 godine i koji su nam pomogli na ovom putu dajući svoje veoma ljubazne recenzije na jednom od vodećih svjetskih internet portala za smještaj Booking.com. Čast nam je da smo i ove godine zavrijedili priznanje “Guest Review Award 2018” sa još boljom prosječnom ocjenom nego prethodne godine. Nadamo se da smo opravdali Vaše povjerenje a daćemo sve od sebe da tako ostane i ubuduće, vaš hotel Komovi tim.

bradt

Posebno zadovoljstvo nam pričinjava to što se hotel "Komovi" našao kao jedno od interesnih mijesta u popularnom Engleskog turističkom vodiču Bradt. Ovaj vodič posvećen Crnoj Gori je plod detaljnog istraživanja i opisuje realnu sliku koju su autori zatekli obilaskom Crne Gore. Posebno nas raduje što je hotel "Komovi" opisan u najboljem svijetlu sa pohvalnim komentarima. Bradt je objavio čitav niz vodiča, koji pokrivaju preko 100 različitih destinacija. 

Sa zadovoljstvom možemo reći da se trud i kvalitet koji se trudimo da pružamo isplatio. Naši uvaženi gosti su tokom 2015. godine dodijelili prosječnu ocjenu 8 na renomiranom online portalu za rezervaciju smještaja -  www.booking.com.

Osmog avgusta Berane je bio grad domaćin prvog moto skupa u organizaciji M.K. Sokolovi. Tom prilikom gosti su bili ljubitelji ovog sporta iz raznih gradova Crne Gore, Srbije i šire. Učesnici su se zabavljali kroz druženje, vožnju, razne aktivnosti, posjećivanjem tačaka od interesa kao i bogat zabavni program.

U toku je realizacija projekta uređenja javnih gradskih površina koji obuhvata centar grada i to površine ispred zgrade opštine, hotela Komovi i glavne ulice. 

Jedna od destinacija koju su Vince i Karen iz Australije odabrali da posjete bila je i Andrijevica. Ovi avanturisti i strasni ljubitelji motora prešli su nebrojene kilometre širom Evrope, Azije i Bliskog istoka. Jedna od stanica na njihovom putu bila je i Andrijevica. 

Igrači fudbalskog kluba "Mogren" iz Budve su prvi koji su zakoračili na stadion HK sportskog kompleksa. Nakon dvije godine izgradnje i priprema terena, raduje nas to da je početkom ove sezone isti počeo sa radom. Igračima su pruženi svi neophodni uslovi i usluge za obavljanje priprema sportske ekipe. 

U toku svog putovanja od Londona do Atine, posjetila nas je grupa entuzijasta koji su u svojim rijetkim i zaista fascinantnim vozilima krenuli na ovo dugo putovanje. Vodiči puta Carol i Peter Bury jednom godišnje organizuju ovaj dogadjaj. 

Drugi put za redom smo imali zadovoljstvo da ugostimo drugu Crnogorsku šahovsku liga koja je u saradnji sa nama održala turnir. Učesnici su bili iz većine gradova Crne Gore a takmičenje se odvijalo 14, 15, 16, 28, 29, 30. septembra. Više informacija o turniru, slike i rezultate pogleajte na oficijelnom sajtu šahovskog saveza Crne Gore odnosno klikom ovdje.


Nakon nešto više od 4 godine, sajt je dobio novi izgled. U odnosu na ranije, potrudili smo se da sadržaj načinimo dostupnijim, preglednijim i bolje organizovanim. Sajt sada ima nešto širu horizontalnu rezoluciju, sadrži više informacija kao i kontakt formu i knjigu gostiju.

FaLang translation system by Faboba

Specijalne ponude

Popust za ljeto 2014

Mlađi parovi, studenti i planinari ove godine mogu dobiti popust od 20% za usluge prenoćišta.

Poseban popust za ljeto 2012

Ovog ljeta smo za vas pripremili poseban popust. Za goste koji ostaju tri ili više dana, polupansion nudimo po super sniženoj cijeni od 22.00€ po osobi. Dobrodošli.