booking award 002b

Za nama je godina ispunjena predivnim iskustvima u kojoj smo imali priliku da ugostimo putnike sa gotovo svake strane svijeta, od Amerike, Evrope do daleke Australije. Posebno nas raduje što se broj inostranih gostiju uvećava a naš region se polako prepoznaje kao turistička destinacija. Ovom prilikom želimo da uputimo zahvalnost svim gostima koji su odsjeli kod nas 2017 godine i koji su nam pomogli na ovom putu dajući svoje veoma ljubazne recenzije na jednom od vodećih svjetskih internet portala za smještaj Booking.com. Čast nam je da smo i ove godine zavrijedili priznanje “Guest Review Award 2018” sa još boljom prosječnom ocjenom nego prethodne godine. Nadamo se da smo opravdali Vaše povjerenje a daćemo sve od sebe da tako ostane i ubuduće, vaš hotel Komovi tim.

bradt

Posebno zadovoljstvo nam pričinjava to što se hotel "Komovi" našao kao jedno od interesnih mijesta u popularnom Engleskog turističkom vodiču Bradt. Ovaj vodič posvećen Crnoj Gori je plod detaljnog istraživanja i opisuje realnu sliku koju su autori zatekli obilaskom Crne Gore. Posebno nas raduje što je hotel "Komovi" opisan u najboljem svijetlu sa pohvalnim komentarima. Bradt je objavio čitav niz vodiča, koji pokrivaju preko 100 različitih destinacija. 

Sa zadovoljstvom možemo reći da se trud i kvalitet koji se trudimo da pružamo isplatio. Naši uvaženi gosti su tokom 2015. godine dodijelili prosječnu ocjenu 8 na renomiranom online portalu za rezervaciju smještaja -  www.booking.com.

Osmog avgusta Berane je bio grad domaćin prvog moto skupa u organizaciji M.K. Sokolovi. Tom prilikom gosti su bili ljubitelji ovog sporta iz raznih gradova Crne Gore, Srbije i šire. Učesnici su se zabavljali kroz druženje, vožnju, razne aktivnosti, posjećivanjem tačaka od interesa kao i bogat zabavni program.

U toku je realizacija projekta uređenja javnih gradskih površina koji obuhvata centar grada i to površine ispred zgrade opštine, hotela Komovi i glavne ulice. 

Jedna od destinacija koju su Vince i Karen iz Australije odabrali da posjete bila je i Andrijevica. Ovi avanturisti i strasni ljubitelji motora prešli su nebrojene kilometre širom Evrope, Azije i Bliskog istoka. Jedna od stanica na njihovom putu bila je i Andrijevica. 

Igrači fudbalskog kluba "Mogren" iz Budve su prvi koji su zakoračili na stadion HK sportskog kompleksa. Nakon dvije godine izgradnje i priprema terena, raduje nas to da je početkom ove sezone isti počeo sa radom. Igračima su pruženi svi neophodni uslovi i usluge za obavljanje priprema sportske ekipe. 

U toku svog putovanja od Londona do Atine, posjetila nas je grupa entuzijasta koji su u svojim rijetkim i zaista fascinantnim vozilima krenuli na ovo dugo putovanje. Vodiči puta Carol i Peter Bury jednom godišnje organizuju ovaj dogadjaj. 

Drugi put za redom smo imali zadovoljstvo da ugostimo drugu Crnogorsku šahovsku liga koja je u saradnji sa nama održala turnir. Učesnici su bili iz većine gradova Crne Gore a takmičenje se odvijalo 14, 15, 16, 28, 29, 30. septembra. Više informacija o turniru, slike i rezultate pogleajte na oficijelnom sajtu šahovskog saveza Crne Gore odnosno klikom ovdje.


Nakon nešto više od 4 godine, sajt je dobio novi izgled. U odnosu na ranije, potrudili smo se da sadržaj načinimo dostupnijim, preglednijim i bolje organizovanim. Sajt sada ima nešto širu horizontalnu rezoluciju, sadrži više informacija kao i kontakt formu i knjigu gostiju.

Page 1 of 3
FaLang translation system by Faboba

Specijalne ponude

Discount for Summer 2014

Younger couples, students and hikers can get a 20% discount this year for accommodation services.

Special discount for Summer 2012

This summer we have prepared a special discount for you. For guests staying three or more days, half board is offered at a super discounted price of € 22.00 per person. Welcome.